+386 31 718 888
info@theacademysu.com | Moj račun

4 Okt 2019

Sveta Geometrija

//
Comments0

Vse v širnem vesolju, od rastlin, živali, ljudi, planetov, zvezd, zvoka in še in še, obstaja zaradi malo manj poznane »skrivnosti« vesolja – to je sveta geometrija, ki je umetnost kreiranja vseh življenjskih oblik v vesolju. Ste že slišali zanjo?

Sveta Geometrija je eden izmed jezikov kreacije. Telesa in vzorci Svete Geometrije tvorijo temeljne sestavne oblike energije Vesolja. Vse, kar obstaja, je del Svete Geometrije. Določeni proporci, vzorci in telesa nosijo v sebi zelo specifične kode in so ključi do različnih nivojev Zavesti. Nekateri izmed teh vzorcev so bili tako pomembni, da se kot simboli pojavljajo po vsem svetu, nekatere pa so za svoje simbole prevzela tudi različna verstva.

Sveto geometrijo sestavljajo univerzalni vzorci, ki se uporabljajo v oblikovanju vsega v naši resničnosti. Vzorci svete geometrije so vtisnjeni in zabeleženi tudi v naši DNK, v vsaki molekuli in celici našega telesa. Sveta geometrija tvori tudi božansko matriko življenja, preko katere smo vsi povezani z vsem in preko katere dostopamo do vseh informacij, ki so kadar koli obstajale.

Roža življenja

Roža življenja je simbol svete geometrije

Roža življenja je simbol svete geometrije, rišemo pa jo lahko v neskončnost. Tista najosnovnejša in napogosteje prikazana je sestavljena iz 19-ih krogov, lahko pa seveda nadaljujemo z risanjem krogov, in kmalu se nam odpre širša slika: pridemo do sadeža življenja, ki ga tvori 13 krogov. S povezovanjem središč krogov v linije tako prehajamo iz rože življenjasadeža življenjaMetatronove kocke (heksaeder), vse do ostalih Platonovih teles (tetraeder, krogla, oktaeder, dodekaeder, ikozaeder), Merkabedrevesa življenja …

Sveta geometrija v naravi

Šestkotnik je gradnik mnogih naravnih oblik: snežink, vodnih kristalov, čebeljih panjev, kačje kože, ženskih spolnih celic – jajčec, želvjega oklepa itd. Velik navdih pri raziskovanju svete geometrije in iskanju vzorcev v naravi, pa so tudi žitni krogi. Izgledajo kot pečati, štampiljke, ki jih je neka napredna in nam (še) neznana inteligenca nevsiljivo vtisnila v polja po vsem svetu. Sveta geometrija je tudi glasba in zvok, zato vzorci, ki nastajajo v sveti geometriji, obenem pomenijo frekvenco, saj zvok prav to je – frekvenca. Zanimivost pa je tudi Fibonaccijeva spirala, ki nastane po Fibonaccijevem zaporedju števil (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 …). Vsa naslednja števila dobimo s seštevanjem zadnjih dveh (1+1=2, 1+2=3, 2+3=5, 3+5=8 …). Vzorci iz narave so na primer polžja spirala in mnoge rastline.

Kako delujejo?

Kar vidimo, se nam vtisne v podzavest, tudi, če nam pravi pomen simbola ni znan. Simboli v sebi nosijo starodavne aktivacijske kode. Ko simbol opazujemo ali ga nosimo na sebi, nam ta s svojo prisotnostjo lahko aktivira sprožilce in sporočila, ki so skrita v nas samih. Ljudem in prostoru okoli sebe nudijo močno energijsko podporo.

Če določen simbol, oz. Sveto Geometrijo postavimo v prostor, ga le-ta tudi harmonizira in izboljša energijo v njem. Uporabimo jih lahko tudi kot podstavek za steklenico vode in s tem vanjo vnesemo kode ter jo informiramo. Takšna voda postane “živa” in dobi prijeten okus.

Izdelke Svete geometrije najdete v naši trgovini, ki je na voljo tukaj.

Anunnaki zapestnica
Zapestnica, ki so jo nosili Anunnaki

Leave a Reply