+386 31 718 888
info@theacademysu.com | Moj račun

19 Feb 2021

Shhhhh

Shhhh ….

Svet še vedno spi, in spi… trenutki ko naj bi bili, vedno bolj in bolj prebujeni, se nikakor ne prikažejo. Jaz ki sem in sem, in gledam svet okoli sebe v tej razpadajoči se obliki in gledam z očmi lepote in upanja na novo rojstvo novi svet novo ureditev, ketera nam bo vsem nam prinesla že dolgo nazaj iztrgano radost in ingrivost.
Kaj pa vsa ta svoboda, ki nam je bila odvzeta ali smo si jo dejansko sami odvzeli, saj se globalno človeštvo prebuja pa vendar ne dovlj hitro. Kajti nasptotna stran je hitrejša od nas in sedaj so zadnji klici in zadnji kriki ZBUDITE SE, saj je že časa ni več in resnično je potrebno odpreti oči in pogledat na ta svet, ki nam hlapi izpred oči in tega nikakor nevidimo. Kaj res smo tako močno programirani, da so nam oduzeli vso človeštvo in vso radost. Kaj boste rekli svojim vnukom pravnukom hmm sej če slpoh bodo al …
jaz sem optimističen seveda bodo, kajti zaupam v človeštvo, da se bo uspelo PREBUDITI iz spanca in bomo ponovno zadihali svobodo. In spet lahko v miru popili kavo na terasi kavarne in povabili prijatelje na okusno večerjo in se ne zadušili pri hitenju ker se ura bliža 21:00. Ponovno objeli prijatelja, ki potrebuje sočutje. Nasmehnili se življenju, saj vemo da jutrišnji dan bo ponovno s soncem obsijan.

Pa saj sam nemorem narediti nič, saj je cel svet na glavo postavljen in stvari se odvijajo kot se odvijajo, bomo počakali, da bo mimo in potem bomo spet lahko delali načrte in kovali uspehe… hja nevem če bo glih tako… sej zato pa smo tu kje smo… 

Svet se prebuja vendar prepočasi potreben je pospešek potrebna je svetlobna hitrost, in tukaj lahko vsak posameznik naredi ogromno.

Ljudje imamo veličastno moč in to edini v celem kozmusu, in to nam je prikrito in oduzeto na zavedni ravni. Kajti, če se tega zavedamo in to pričnemo uporabljati nas ne zaustavi nobeden in peščica to le dobro ve.

Drage duše zavedajte se svoje veličine svoje mogočnosti, svoje resnične moči in tisti, ki se tega zavedate lahko naredite ogromno ravno pri prebujanju ostalih. Zato vam polagam na srce, skupaj zmoremo nemogoče in kot bitja svetlobe, energije, elektrike bitja, ki premikamo gore in postavljamo nova pravila. In vse to lahko dosežeš prav ti, ki to bereš in ti polagam na srce saj ti ki si popolnoma ničvreden za ostale in ki meniš, da nisi dovolj dobre, da te nobeden ne mara ravno ti lahko spremeniš svet in vse okoli sebe. Ti ki si preprost, ki ljubiš lepoto, ki ljubiš svobodo. Ti, ki rad potuješ, ki rad raziskuješ in spoznavaš lepoto vse okoli sebe ravno Ti lahko spremeniš svet in to popolnoma sam iz udobja tvojega doma.

Kajti moč, ki nam je bila dana in nam je samo prikrita in zavita v celofan strahu, da se nezavedamo svoje veličine te vabim, da jo ponovno spoznaš in ta moč je MISEL ja tako preprosto je in kanček prave energije oziroma zavedanja  – sproščenega – radostnega stanja in dosežeš lahko nemogoče ravno TI. Kjati svet te potrebuje, sedaj bolj kot kadarkoli poprej. Prebudi se in prebudi ostale.

Moj POZIV za vse vas, da vsak dan redno meditirate na vizualizacijo prebujanja celega sveta in ne odnehate, saj le tako bomo naredili temu konec in nič drugače. Uporabimo to kar nam je dano in česa se druga stranj najboilj boji in ravno tukaj nas želijo prikrajšat.

Srčno delim z  vami vodeno meditacijo, katera nam je bila danes zaupana skozi skupinsko virtualno srečanje in je prišla popolnoma z višjim vodstvom, in sedaj jo delim z vami, da jo delite med ostale in seveda da jo uporabljate ali pa uporabljate svojo meditacijsko tehniko z isto vizualizacijo kot je dana na posnetku.

Človeštvo in predvsem dragi Slovenci, združimo se v meditativnem delu in premknimo zavest, še ostalih ki trdno spijo na višje.

Naj to sporočilo obite, čim več Zemljanov, da aktvino in iz srca delujemo vsak dan zjutraj, zvečer, popoldan kadar koli. Naredimo to za vse nas in ponovno spoznajmo kdo smo v resnici. kaj je sploh resnica.

Srčni pozdrav, 

Andrej Karničar

VODENO PREBUJANJE – Meditacija


 

 

 

 

 

 

 

 

Omnipemf

Leave a Reply