+386 31 718 888
info@theacademysu.com

Kaj bo prineslo leto 2020?

Energetska napoved, kako najbolje zaplavat v leto 2020.
11 Dec 2019

Kaj bo prineslo leto 2020?

//
Comments0

Prihajajoče leto nam prinaša trdno delo predvsem pa postavljanje trdnih temeljev. Sicer čustveno bolj hladno leto 2020,  in manj razburkano kakor leto 2019. Veliko bo dela na področju discipline predvsem pri tistih, katerim je disciplina neznanka. 

 

Leto 2020 pa nam prinaša veliko reda in pravice, strpnosti in sočutja. Nekatera prepričanja, ki jih poznamo bodo doživela preobrat in rekonstrukcijo sodnega sistema. Na državnem področju, se bodo pojavljala nesoglasja in veliko stvari bo odkritih javnosti na svetovnem nivoju. Odkrila se bo prava narava naše družbe in gospodarstva, predvsem pa vsa tista področja katera delujejo ne-enakopravno lahko privede do popolnega propada. 

V letu 2020 bodo energije najbolj naklonjene ustvarjanju novih temeljev naše družbe in gospodarstva. Največ uspeha bodo deležni tisti, ki bodo delovali nesebično za dobrobit družbe in ne lastnih interesov, saj le tako bodo postavljeni trdni temelji in stabilno finančno delovanje. 

Leto, ki bo prinašalo poslovne uspehe posamenikom, ki nebodo delovali iz lastnih interesov. Na novo se preoblikuje kolektivna zavest, saj se postavljajo trdni temelji novega družbenega razmišljanja, kateri se že čuti proti koncu leta 2019. 

Bo pa leto opravil, organizacije, lojalnosti, razumevanja, produktivnosti, poslovnega uspeha in zdravja za vse tiste, ki so nesebični in svoje znanje pripravljeni deliti z vsemi ostalimi in le tako doseči lastno blaginjo. 

Največji izivi bodo pri vseh tistih, kateri se še vedno oklepajo starega sistema in nižje zavesti, sprejemanja enakosti in razumevanja kolektivnega nesebičnega delovanja. 

V prvih mesecih 2020 bomo nekoliko zmedeni, saj je potrebno predelat oziroma razgradit, staro zavest in energije leta 2020 nas bodo silile na naslednjo stopnjo zavesti. Lahko se pojavi utrujenost, nelagodje, raztresenost občutek ujetosti v rutino, apatičnost, neorganiziranost, neučinkovitost in nemarnost. Saj nas energije silijo naprej, če mi želimo ali ne – niamo nobene odločitve, kot le sprejeti in popustiti – zaplavati s tokom reke in ne se upirati, čeprav nepoznamo poti in novih občutkov, ki bodo zelo izraziti začetku leta 2020. 

Sredina leta 2020 bo kakor dan po nevihti, jasnost in odločnost. Zavedanje naših vrednot bo postajalo vedno jasnejše, kakor tudi naše poti odprte. 

Konec leta 2020 bo postajalo čimbolj svobodno in kreativno priložnost za potovanje in raziskovanje nove vezi med novimi prijateljstvi bodo postajale vedno močnejše in v svoji bližini, boste imeli nove prijatelje zasnovane na nesebičnem razmišljanju in dojemanju zavesti.  

Za lažji prehod na novo zavest si lahko pomagate, s sprehodi v naravi, meditacijami,  in dovolite si spoznati sami sebe ali pa se udeležite kakšne delavnice za duhovno rast, spoznanje energij, saj energije leta 2020 so vam naklonjene in vas bodo podprle na vaši poti.  Strokovno usposobljene osebe za osebno duhovno mentorstvo ali zdravilne tretmaje vam bodo prehod veliko olajšale predvsem pa pospešile potek sprejemanja in razumevanja zavesti leta 2020.

 

Leave a Reply