+386 31 718 888
info@theacademysu.com

Bakrena 3D nalepka Roža življenja

Bakrena 3D nalepka Roža življenja

5.12

Kar vidimo, se nam vtisne v podzavest, tudi, če nam pravi pomen simbola ni znan. Simboli v sebi nosijo starodavne aktivacijske kode. Ko simbol opazujemo ali ga nosimo na sebi, nam ta s svojo prisotnostjo lahko aktivira sprožilce in sporočila, ki so skrita v nas samih. Ljudem in prostoru okoli sebe nudijo močno energijsko podporo.

Nalepko lahko nalepite na kozarec, avto, denarnico, telefon in le tako je vedno ob vas.

Ni na zalogi

Opis

Harmonizacija življenja

Roža življenja je simbol svete geometrije, rišemo pa jo lahko v neskončnost. Tista najosnovnejša in napogosteje prikazana je sestavljena iz 19-ih krogov, lahko pa seveda nadaljujemo z risanjem krogov, in kmalu se nam odpre širša slika: pridemo do sadeža življenja, ki ga tvori 13 krogov. S povezovanjem središč krogov v linije tako prehajamo iz rože življenjasadeža življenjaMetatronove kocke (heksaeder), vse do ostalih Platonovih teles (tetraeder, krogla, oktaeder, dodekaeder, ikozaeder), Merkabedrevesa življenja …

Že stoletja je mističen simbol, kateri v sebi nosi vse ključe za odpiranje pozabljenih znanj. Roža življenja je ključ do enosti in ključ do vsega kar je in kar ni.

Veruje se da ob uporabi simbolov Svete geometrije pritegnete v vaše življenje več tistega kar je ljubezen in luč, in le tako harmonizira Vaše življenje na raznih področjih:

  • uspeh
  • sreča
  • odnosi
  • zadovoljstvo
  • koncentracija
  • zdravje
  • razrešitev vseh težav

Predvsem pa vam odpira vrata v vašo notranjost, in va vodi po poti spoznaja sebe, na vseh ravneh obstoja. Dovolite si, da se ponovno spomnite Vaše veličine in umirjenosti.

Velikost 4cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bakrena 3D nalepka Roža življenja”