TypeOnline Course
Student Enrolled2
Certificate% of quiz marks
Price28.88 €
Buy NowBook Now

 

Samo 21 dni do Vaše poplne sreče in Obilja vsega.

Aktivacija OBILJA v 21 dneh

Aktivacija obilja, je program skozi katerega reprogramiramo našo podzvest in spremenimo pogled na Obilje vsega. Naša prepričanja, odražajo naše dejansko stanje.

Skozi obdobja rasti in spoznavanja okolja, se je naša podzavest utrdila in vzela marsikatera, prepričanja za naša. Čeprav to prepričanje zaznavamo in čutimo globoko v sebi, da ni naše – pa vendar poskupamo živeti naprej in odkrivati nove razsežnosti.

Spremenimo naše podzavestno prepričanje o denarju, sreči, uspehu, zdravju….

Popolnoma enostavno in brez napora, uporabljen nov pristop skozi reprogramacijo hitrih impulzov, ki prodrejo globoko v našo podzavest.

Elektronika in razvoj informacijske dobe je dalo človeštvu novo priložnost za rast in evolucijo, pa vendar večina od tega je uporabljena napačno, kar pomeni da ns slepi in megli naš um, podzavest naša prepičanja naš MAGNET.

Mi kot bitja svetlobe, nismo nič drugačni od nikogar izmed nas, razlika je samo kakšen je naš vzorec prepričanja ali da smo vredni denarja in sreče, da nam je vse naklonjeno ali pa nič od tega. Seveda vsi mi iščemo rešitve, pa vendar obstajajo okoli nas. Prav tako knjiga SU ki je napisana na popolnoma drugačen način, reprogramira našo podzavest v našo popolnost in harmonijo z vsem.

Življenje je preprosto, pa vendar le takrat ko si izven megle in spoznaš, da imaš vsa orodja vedno na voljo le uporabiti jih moraš, zato odločitev je tvoja, kakšna bo tvoja prihodnost. Lahko narediš korak naprej ali pa ostaneš tam kjer si sedaj, in mogoče nekoč spoznaš, da je vse v tvojih rokah.

Spremeni odnos in prepirčanja do vsega, in vse se bo spremenilo.

 

 

Program ni primeren za ljudi, ki bolehajo za Fotosenzitivno epilepsijo ali drugo obliko epilepsije ali katero drugo obliko bolezni za preobčutljivost na hitro utripajoče se slike. Program ni primeren za osebe mlajše od 18 let.

Leave a Reply